Paardrijden met de juiste focus

Wedstrijdspanning

Je bent er helemaal klaar voor!

Je paard loopt top in de training! Je heb er ook heel wat uren training in zitten! 
Maar dat is niet erg, je wilt graag goed voor de dag komen met je paard. Je instructeur heeft  je al weken geleden gezegd dat je best ergens eens een wedstrijdje kunt gaan rijden, je bent er wel klaar voor. Maar zelf ben je nog niet tevreden, er zijn dingen die echt beter moeten als je op wedstrijd wilt. 
Maar je hebt de stap genomen, je hebt je ingeschreven  op een kleine wedstrijd in een andere kring zo weet je bijna zeker dat je daar geen bekende tegen komt. 

STEL JE EENS VOOR…

 • Dat je elke week op wedstrijd gaat en bij het inschrijven van een wedstrijd eigenlijk niet kunt wachten tot dat de wedstrijd dag is aangebroken is
 • Je iedereen verteld dat je op wedstrijd gaat zelf diegene die het niet willen horen
 • Je op de wedstrijddag fluitend op staat en met veel enthousiasme naar je paard gaat
 • Je paard heerlijk loopt met losrijden en een nog betere proef loopt
 • Er geen bakkabouters zijn en geen storende juryhokjes
 • Je op een normale toon kunt communiceren met andere amazones die de spelregels van het losrijden nog niet helemaal begrijpen
 • En als je de proef gereden hebt met een trots gevoel naar je paard en na jezelf kunt kijken

Dit kan echt!! Met het traject vol vertrouwen op wedstrijd.

Het traject Vol vertrouwen op wedstrijd bestaat uit. 

 • Opzoeken waar de spanning vanaf komt, als we dit gevonden hebben dan gaan we deze oplossen/ loslaten. En het fijne is dat je de spanning niet opnieuw hoeft te beleven
 • Doelen stellen zonder doel geen reis, dus waar wil jij naartoe?
 • Focus is belangrijk om je doel voor ogen te houden, alleen kan dit soms lastig zijn. Na dit traject weet jij precies hoe jij de focus kunt houden op je doel.
 • Negatieve gedachtes, we hebben ze allemaal, ze helpen je niet om je doel te bereiken. Ik leer ze je om te buigen naar positieve gedachtes die brengen je veel meer.


Drie persoonlijke sessies. De sessies vinden plaats met een tussenpozen van twee weken. Zodat je de tijd hebt om het in de praktijk tot uitvoering te brengen. 

NA DIT TRAJECT:

 • Hebben bakkabouters, juryhokjes, vlaggen en andere ruiters geen invloed meer op jou, jij doet wat je het liefste doet met je paard.
 • Heb je je controle, ontspanning en concentratie weer terug en geniet je weer van het wedstrijd rijden.
 • Zit je zelfverzekerd in het zadel en hebt de volledige focus op je paard.
 • En geniet je weer van het op wedstrijd gaan zowel het zomer als het winterseizoen.
 • Je paard is weer je maatje, je vriend, je partner waar je samen mooie momenten mee beleeft.


INVESTERING:
 

De investering voor het  programma vol vertrouwen op wedstrijd  is €450,- euro. 

Het geheim van succes is om het gewone, ongewoon goed te doen.

WAT TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN:

Jarno 
Voordat ik bij Linda kwam had ik niet een beetje last van spanning ik had  zo erg  veel last van wedstrijd spanning  dat normaal functioneren niet ging. Een aantal voorbeelden daarvan zijn, ik vergat mijn naam, kon een glas drinken niet vast houden zonder dat ik trilde, kreeg ik vaak de vraag of ik boos was, maar mijn blik was gewoon gespannen, hoorde ik de voorlezer helemaal niet meer, en mijn paard liep nog niet half zo goed als dat ik hem thuis voor elkaar had. Na 1 sessie reed ik een wedstrijd met gelijk twee winstpunt!  

Wendy
Ik was mijzelf helemaal niet zo bewust van de spanning die ik had op wedstrijd. Totdat ik Linda een keertje trof op wedstrijd en zij mij na de proef hoorde hijgen en ze vroeg adem jij wel tijdens je proef. Ja dat denk ik toch wel want een proef duurt vijf minuten en vijf minuten zonder adem dat hou ik niet vol. Maar toen ik er op ging letten bleek toch dat ik vaak mij adem in hield zeker bij een oefening die ik zelf een beetje moeilijk vond. Nu wil ik de overstap maken naar het Z1. En dat gaat mij ook lukken want na drie sessie kan ik een hele lange diogonaal van 60 meter doorzitten in de middendraf. Voordat ik bij Linda was geweest hield ik dit echt niet vol en dat heb ik wat geoefend. 

Silvie 
Ik heb een super fijn paard, helemaal niet kijkerig sensibel of vlug. En thuis loopt hij fantastisch!! Dit zou op wedstrijd ook zo zijn als ik zelf niet zou bevriezen als ik de proef in moet. Maar doordat ik bevroor zag hij alles liep hij niet meer en ging er alles mis wat er mis kon gaan in een proef. Logisch zonder leider nam mijn paard de leiding. Maar dit is verleden tijd! Het traject heeft mij zoveel opgeleverd meer als 100derde uurtje trainen, want ja ik zei al ik heb een heel fijn paard, het lag aan mij niet aan hem. 

Veel gestelde vragen:

Zeker kan dat, graag zelfs neem dan even contact met mij op en dan plannen we een afspraak of een belafspraak
Gemiddeld duurt een sessie één tot ander half uur

Jazeker kan dat, dan plannen we de sessies via Zoom. 

Zeker kan dit, dan kom ik bij jou op locatie lesgeven. 

Mocht je vraag er niet bij staan, vul het contact formulier in dan neem ik snel contact met jouw op!